Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Nieuws
Vacature SportZeeland

Vacature SportZeeland

HEB JE…zin in een nieuwe uitdaging?
BEN JE…een enthousiaste en flexibele teamspeler?
EN WIL JE…boeiend en afwisselend werk in het vakgebied Sport en Bewegen?


Voor de afdeling SportZeeland, onderdeel van SMWO, zijn wij op zoek naar een parttime

Medewerker Sport en Bewegen (24-28 uur)

De Medewerker Sport en Bewegen verricht in voorkomende gevallen werkzaamheden ter ondersteuning van activiteiten gericht op het waarborgen van de kwaliteiten van dienstverlening. Werkzaamheden bevatten zowel algemene als specifieke informatie over de producten en diensten van SportZeeland. De Medewerker Sport en Bewegen valt onder eindverantwoordelijkheid van de Manager en onder vakinhoudelijke aansturing van de Consulent Sport en Bewegen. Alle werkzaamheden worden verricht op basis van een algemene werkopdracht die gerelateerd is aan de algemene doelstellingen van de organisatie. De nieuwe medewerker gaat deel uitmaken van een goed functionerend team, waardoor ook naar een zeer flexibele teamspeler gezocht wordt. Naast de gewenste algemene vaardigheden vereist de functie goede contactuele en schriftelijke vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal.


Opleidingseisen:
· MBO werk- en denkniveau;
· Vakgerichte sportopleiding o.a. CIOS/Sportmanagement/Sportkunde zijn een pré;
· Grote affiniteit met het brede terrein van Sport, Bewegen en Gezondheid.

Kennis en vaardigheden:
· Specifieke kennis van de deelterreinen/aandachtsgebieden van sport;
· Kennis van de organisatie SportZeeland en haar producten en diensten;
· Kennis van de sociale kaart van sport en bewegen (doelgroepen, instellingen, verenigingen (e.a.);
· Goede contactuele eigenschappen;
· Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid;
· Flexibele instelling.


Contacten:
· Met het team van SportZeeland om af te stemmen over de uitvoering van het sportbeleid;
· Met externen over actie-/uitvoeringsplannen om hen te ondersteunen bij de uitvoering van activiteiten;
· Met externen om hen voor te lichten en informatie te verstrekken over de producten van SportZeeland;
· Met collega’s inzake de afstemming van werkzaamheden.

Voor de uitvoering van de werkzaamheden zal met regelmaat ook in de avonduren gewerkt moeten worden en incidenteel in de weekenden, in het bijzonder op zaterdag. Bezit van eigen vervoer (auto) is noodzakelijk. Standplaats is Goes.


Ons aanbod:
We bieden je een parttime dienstverband voor 24 – 28 uur per week voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlengen bij goed functioneren en gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden. De functie wordt gewaardeerd in de CAO Social Work,  op basis van ervaring en opleiding. Daarnaast ontvang je goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een Individueel Keuze Budget (IKB) van 16,4% van je brutosalaris. Het IKB kun je vrij inzetten voor het kopen van verlof, aanvulling op je salaris, fiets, etc.


Sollicitatieprocedure:
Je sollicitatiebrief met curriculum vitae kun je richten aan SMWO/SportZeeland, t.a.v. personeelszaken@smwo.nl. Informatie over de functie kun je inwinnen bij de heer P. Vader (Manager Sport en Bewegen), telefoon 06-44363463. De sluitingsdatum is zondag 17 april 2022. De vacature is zowel intern als extern opengesteld. De eerste sollicitatiegesprekken zijn gepland in week 16. Het arbeidsvoorwaardengesprek staat gepland in week 17.