Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Zeeland heeft van nature alle ingrediënten in huis voor een gezond en prettig leven. Rust, ruimte, water en vruchtbare aarde. Gezond in Zeeland wil die in de schoot geworpen rijkdom niet alleen benutten, maar ook nog helpen verder uit te bouwen en te vermarkten.

Om ondernemers en organisaties bij elkaar te brengen, zijn er vijf Gezond in Zeeland-makelaars actief. Dat zijn Zeeuwen die hun sporen hebben verdiend op het gebied van een gezonde leefstijl. Ieder met een eigen expertise en een eigen, breed netwerk. Daarbinnen zijn zij aanspreekpunt, verbinder, adviseur en inspirator in één. Binnen SportZeeland hebben we een makelaar Gezond Bewegen. Deze makelaar heeft in de afgelopen jaren een verandering gesignaleerd; mensen willen méér dan de sport alleen. Dit vereist contact tussen sectoren die voorheen niet samenwerkten. Een trend is dat mensen steeds vaker buiten willen sporten en dat vergt spelregels, zodat sporters de natuur op een verantwoordelijke manier gebruiken. Door deze verbindingen te leggen, gaat de beweegparticipatie omhoog en het doel is om ondernemers mee te laten bewegen met de veranderende vraag. 

Vanuit Gezond in Zeeland worden jaarlijks themapublicaties ontwikkeld. In de themapublicaties wordt u meegenomen in de hoogtepunten van onderzoek op het gebied van gezondheid in de provincie Zeeland. De themapublicaties zijn een samenwerking tussen de Provincie Zeeland, HZ University of Applied Sciences, University College Roosevelt, de ZB en SportZeeland.

Wat doet SportZeeland?
SportZeeland is partner in het project Gezond in Zeeland. Binnen deze samenwerking schrijven we mee aan de themapublicaties over diverse onderwerpen. Daarnaast hebben we binnen ons team een makelaar Gezond Bewegen
Contactpersoon
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze collega Patrick Vader