Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Voor 50-plussers organiseren wij in samenwerking met lokale partners healthchecks. Tijdens de ealthcheck worden gezondheidsparameters gemeten en besproken met de deelnemers. Dit zijn onderdelen van de motorische fitheid, zoals; kracht, coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, maar ook lengte, gewicht, suiker en cholesterol.

De healthcheck staat onder paramedische begeleiding en kan doorverwijzen naar sportieve activiteiten. Na afloop van de test ontvangen deelnemers een individuele terugkoppeling met adviesgesprek en de gemeente / opdrachtgever ontvangt een geanonimiseerde rapportage over de gehele gemeten doelgroep. 
De check kan als losse activiteit plaats vinden, bijvoorbeeld als 0-meting in een kern, maar ook als toeleiding naar activiteiten of onderdeel van een grote project.

 

Gemeenten die hebben deelgenomen aan het project
Wat doet SportZeeland?
SportZeeland ondersteunt in de organisatie van een healthcheck. We faciliteren alle benodigdheden en maken een rapportage van de verzamelde (anonieme) data, zodat dit gebruikt kan worden door gemeenten om het beleid te optimaliseren.
Contactpersoon
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze collega Dennis Plantinga.