Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Femke Hoekstra

Stagiaire Sportzeeland
 


Over Femke

Mijn naam is Femke en ik ben 21 jaar. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de opleiding Internationale Vrijetijdsmanagement in Breda. Zelf speel ik competitief volleybal, geef ik training aan de mini’s en zit ik in de activiteitencommissie van de club. In mijn vrije tijd kook, lees en wandel ik graag.

Vanwege mijn interesse in sport en gezonde voeding ben ik mijn afstudeeropdracht gaan uitvoeren bij SportZeeland. Voor deze opdracht onderzoek ik, in samenwerking met verschillende stakeholders, wat de beste manier is voor basisschool De Leeuwenburch om sport & beweging op te nemen in het schoolbeleid. Het doel is om de leerlingen meer te laten bewegen tijdens schooltijd en het plezier in sporten te vergroten. Het eindproduct zal dan ook een advies zijn over welke interventie het beste bij de Middelburgse basisschool past. Vanuit SportZeeland krijg ik hierin begeleiding en leer ik over de verschillende aspecten die komen kijken bij zaken omtrent sport & beweging.

Naast het uitvoeren van de afstudeeropdracht, is het heel interessant om van de projecten van de collega’s wat mee te krijgen en zo meer te leren over sport en beweging in Zeeland en in het algemeen.