Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Rianne Schröder

Rianne Schröder

CONSULENT SPORT EN BEWEGEN


Over Rianne

Werken aan een gezonde(re) leefstijl, plezier ervaren, het leggen van sociale contacten; dit zijn voor mij zomaar enkele belangrijke aspecten waarom sporten en bewegen voor iedereen toegankelijk moet kunnen zijn. Als consulent Sport en Bewegen zet ik mij hiervoor in en probeer ik Zeeland op veel verschillende manieren meer in beweging te krijgen of te werken aan een gezonde leefstijl. 

Binnen SportZeeland ben ik bezig met veel verschillende projecten. Zo ben ik actief als Gezonde School adviseur op de thema’s Bewegen & Sport en Voeding. Hierbij ondersteun ik verschillende Zeeuwse scholen om stapsgewijs te werken aan een gezonde leefstijl voor de leerlingen. Daarnaast ben ik coördinator van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur in Zeeland, projectleider van het programma ‘Doortrappen’ en coördineer ik samen met mijn collega’s van Zeeland in Beweging het leefstijlprogramma de Zeeuwse Leefstijlroute. Naast deze uitdagende projecten zorg ik ervoor dat de social media up-to-date blijft en ondersteun ik mijn collega’s waar nodig.

Buitenom mijn werk vind ik het zelf ook belangrijk om te werken aan een gezonde leefstijl. Ik sta wekelijks meerdere keren op het voetbalveld en in de sportschool. Daarnaast geef ik ook nog turnlessen en vind ik het heerlijk om gezonde recepten uit te proberen in de keuken.