Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Heb jij een goed idee om nog meer Zeeuwen aan het sporten en bewegen te krijgen. Dien jouw idee in en maak kans op een voucher ter waarde van 500 euro om het plan daadwerkelijk uit te voeren. Op deze manier hopen we nog meer Zeeuwen te activeren. De voucher wordt mogelijk gemaakt vanuit het Zeeuws Sportakkoord en dient een bijdrage te leveren aan minimaal 1 van de 6 thema’s van het Zeeuws Sportakkoord.

 

Op 29 juni 2018 heeft minister Bruno Bruins samen met vertegenwoordigers van de sport, van gemeenten en andere organisaties het eerste Nationale Sportakkoord getekend: ‘Sport verenigt Nederland’. De totstandkoming van het Nationale Sportakkoord was de aanleiding voor de Provincie Zeeland, SportZeeland en de Zeeuwse gemeenten om elkaar op te zoeken om te komen tot een ‘Zeeuwse sportakkoord’.  Het Zeeuws Sportakkoord bestaat uit de thema’s; Inclusieve Sport, Duurzame Sportinfastructuur, Vitale Sportaanbieders, Positieve Sportcultuur, Vaardig in Bewegen en Sportevenementen die inspireren. 

Meer weten over de thema’s van het Zeeuws Sportakkoord? Klik hier