Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Nieuws

Vacature consulent sport & bewegen 24-36 uur

Consulent Sport en Bewegen
24-36 uur per week

Ben jij enthousiast, betrokken en heb je passie voor sport en bewegen? Dan zoekt SportZeeland jou!

Wij geloven in de kracht van sport en bewegen voor een Vitaal Zeeland. SportZeeland is onderdeel van een maatschappelijke organisatie en biedt mogelijkheden voor sport- en beweegaanbieders, onderwijs, gemeenten en bedrijven. We willen zoveel mogelijk Zeeuwen in beweging brengen en houden door het ontwikkelen, coördineren en faciliteren van sport- en beweegprojecten.

Het is ons doel om alle Zeeuwen in beweging te krijgen. We ontwikkelen, ondersteunen, organiseren en adviseren gemeenten, onderwijsinstellingen, verenigingen en bedrijven die geïnteresseerd zijn in maatschappelijk verantwoord ondernemen. We bieden verschillende diensten aan om bewegen voor iedereen bereikbaar te maken.

Wij zijn op zoek naar een (of meerdere) sportprofessional(s) die specifieke kennis in huis heeft (hebben) op thema’s zoals bewegingsonderwijs, gezonde leefstijl, duurzame sportinfrastructuur, inclusief sporten en bewegen. Naast deze thema’s bestaat de mogelijkheid om aan te sluiten en samen te werken binnen andere thema’s. 

Je gaat aan de slag in een mix van uitvoerende taken en rollen in verschillende contexten om zoveel mogelijk ‘Zeeuwen in beweging te brengen’. Geen dag is hetzelfde en er wordt ondernemerschap van je gevraagd. We voorzien je van goede faciliteiten om je werk op kantoor, thuis of op locatie goed te kunnen doen. Er is daarnaast veel flexibiliteit ten aanzien van de inrichting van je werkzaamheden.

De Consulent Sport en Bewegen van Sportzeeland:

 • Heeft een afgeronde HBO-opleiding;
 • Vakgerichte sportopleiding onder andere Sportkunde/ALO/Fysiotherapie zijn een pré;
 • Grote affiniteit met het brede terrein van Sport, Bewegen en Gezondheid.

Kennis en vaardigheden:

 • Specifieke kennis van een van de deelterreinen/ aandachtsgebieden van sport;
 • Kennis van projectmanagement technieken;
 • Kennis van de sociale kaart van sport en bewegen (doelgroepen, instellingen, verenigingen);
 • Kennis van en inzicht in politieke en maatschappelijke verhoudingen en ontwikkelingen;
 • Kennis van en gevoel voor bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen;
 • Vaardigheden in het adviseren over de uitvoering van het sportbeleid;
 • Vaardigheden in het opstellen van verbetervoorstellen;
 • Vaardigheden in het verstrekken en analyseren van informatie en gegevens.

Contact:

 • Met het management en collega consulenten om af te stemmen over de uitvoering van het te voeren sportbeleid;
 • Met externen over beleids- en actieplannen om hen te adviseren bij de uitvoering van activiteiten en eventuele knelpunten;
 • Met externen om hen voor te lichten en informatie te verstrekken over de producten van SportZeeland.

Voor de uitvoering van de werkzaamheden zal met enige regelmaat ook in de avonduren gewerkt moeten worden en incidenteel in de weekenden, in het bijzonder de zaterdag. Bezit van eigen vervoer (auto) is noodzakelijk. De standplaats is Goes, deels hybride werken behoort tot de mogelijkheden.

Ons aanbod:

We bieden je een parttime dienstverband voor 24 – 36 uur per week voor de duur van één jaar, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Inschaling is op basis van kennis en ervaring en sluit aan bij de waardering van de CAO Sociaal Werk. Daarnaast ontvang je goede arbeidsvoorwaarden en een Individueel Keuze Budget (IKB) van 16,4% van je brutosalaris. Met het Individueel Keuze Budget heb je de mogelijkheid om zelf je arbeidsvoorwaarden in te richten zoals het kopen van verlof, aanvulling op je bruto salaris, aanschaffen van een fiets, etc.
Sollicitatieprocedure:

Je sollicitatiebrief met curriculum vitae kun je richten aan Sportzeeland, t.a.v. de selectiecommissie Consulent Sport en Bewegen, per e-mail aan: personeelszaken@smwo.nl. Informatie over de functie kun je inwinnen bij de heer P. Vader (Manager Sport en Bewegen), telefoon: 0113-277 133. De vacature wordt eerst intern opengesteld. De sluitingsdatum is zondag 19 maart 2023.

In het kader van de AVG worden persoonsgegevens na de procedure vernietigd.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *