Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Voetbal, streetdance, judo, zwem- of muziekles zijn heel belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Ze leren samenwerken, zich beter te concentreren en maken nieuwe vrienden. Daardoor groeit het zelfvertrouwen en worden leerprestaties beter. Toch zijn er veel kinderen die niet mee kunnen doen. Er is thuis te weinig geld om lid te worden van een sportclub of om culturele lessen te volgen. Voor deze kinderen betalen we de contributie of het lesgeld en de benodigde attributen. Als kinderen nu mee kunnen doen, vergroot dat de kans op een betere toekomst!

Feiten en cijfers

Aantallen goedgekeurde aanvragen

Aantallen JFSC Zeeland
Aanvragen 2023

In 2023 zijn er tot 31 december in totaal 2592 aanvragen goedgekeurd in Zeeland.

2592

In de grafiek is af te lezen dat er vanaf 2020 een daling is geweest in de aantallen van de goedgekeurde aanvragen. Een (mogelijke) oorzaak hiervan was de opkomst van het Coronavirus. 

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur verwacht het komende jaar meer verzoeken voor het financieel ondersteunen van kinderen die willen sporten. Vanwege de coronapandemie is volgens het fonds de groep arme kinderen aan het stijgen. 

Bekijk de video

Wat doet SportZeeland?

Jeugdfonds Sport en Cultuur Zeeland is een zelfstandige stichting en is aangesloten bij het landelijk Jeugdfonds Sport en Jeugdfonds Cultuur. SportZeeland verzorgt de front- en backoffice voor Zeeland. Dit fonds helpt kinderen in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar. Met medewerking van professionele intermediairs zorgen we ervoor dat ieder kind een sport- of cultuurkans krijgt.

  • Wil je je kind laten deelnemen aan sport- en cultuuractiviteiten, maar is dit financieel niet haalbaar?
  • Wil je als professional (bijv. leerkracht, jeugdhulpverlener, schuldhulpverlener of vrijwilliger bij stichting leergeld) een kind helpen?

Kijk dan op de website van Jeugdfonds Sport & Cultuur Zeeland voor meer informatie of neem contact op met onze collega’s Dennis Plantinga of Rick Huibregtse

Jeugdfonds Sport en Cultuur Zeeland
Ga naar Jeugdfonds Sport en Cultuur Zeeland