Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Alyssa Dijkstra

CONSULENT SPORT EN BEWEGEN
 


Over Alyssa

Sport en bewegen is erg belangrijk en moet toegankelijk zijn voor iedereen. Hierbij moet het niet uitmaken wie je bent, waar je vandaan komt of hoe oud je bent. Vanuit mijn rol als consulent sport en bewegen stimuleer ik, samen met mijn collega’s, Zeeuwen om (meer) te sporten en bewegen en een gezonde leefstijl te creëren.

Binnen SportZeeland richt ik me voornamelijk op de jeugd in Zeeland. Ik ben actief als Gezonde School adviseur op de thema’s: Bewegen en Sport en Voeding. Hierbij ondersteun ik scholen om planmatig en structureel te werken aan een gezonde leefstijl van de leerlingen. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de Zeeuws brede screening. Een project waarmee we de motorische ontwikkeling van basisschoolkinderen willen verbeteren. Naast jeugd houd ik me bezig met de social media ovan SportZeeland.

Buitenom mijn werk ben ik actief als zaalvoetbalster en vind ik padellen erg leuk! Niet alleen in het werk, maar ook in mijn privéleven vind ik een gezonde leefstijl erg belangrijk. Als er naast het drukke voetballeven nog tijd over is, vind ik het ook leuk om andere sporten te beoefenen zoals snowboarden en paardrijden.