Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Het Zeeuwse kennisplein is dé vindplaats voor kennis over sport, bewegen, gezonde en actieve leefstijl in Zeeland. SportZeeland maakt met het Kennisplein kennis over sport, bewegen en gezonde & actieve leefstijl die direct betrekking heeft op de Zeeuwse context overzichtelijk beschikbaar. Het Kennisplein is bedoeld voor beleidsmakers en iedereen die werkzaam is binnen het brede domein van sport, welzijn en gezondheid.

 

Evenementenkalender & laatste nieuws

De website bevat een evenementenkalender waarin alle kernsportevenementen overzichtelijk worden gepresenteerd. Hierbij kan worden geselecteerd op verschillende criteria, zodat u snel een overzicht op maat te zien krijgt.

Naast evenementen en tools vindt u ook het laatste nieuws over de kernsportevenementen, stakeholders en berichten uit de media op de website.

 

Actieve leefstijl en gezondheid
Bekijk hier de publicaties
Leefbaarheid & krimp
Bekijk hier de publicaties

De inhoud van het Kennisplein wordt met de uiterste zorg voor betrouwbaarheid en actualiteit samengesteld. Toch kunnen er onjuistheden of onvolledigheden voorkomen. SportZeeland is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van informatie van deze pagina. Indien u fouten aantreft of aanvullingen heeft, wordt u verzocht dit door te geven aan SportZeeland door het contactformulier in te vullen.