Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Yaël van Bergeijk

consulent Sport en Bewegen
 


Over Yaël

Helemaal onbekend ben ik niet bij SportZeeland. Twee jaar geleden mocht ik al een jaar stagelopen binnen de organisatie en kreeg ik de unieke kans om mee te kijken met alle mooie programma’s binnen Zeeland. Na twee jaar in de praktijk te hebben gewerkt ga ik nu weer terug aan de slag bij SportZeeland. Ik heb in de praktijk mogen ervaren wat de kracht van sporten en bewegen voor veel verschillende doelgroepen is.

Ik word zelf heel enthousiast van sporten en een gezonde leefstijl. Ik ben veel in de sportschool te vinden en loop ook wel eens een rondje hard over het strand. Ik hou van een uitdaging en vind het daarom leuk om af en toe een nieuwe sport uit te proberen zoals boksen, surfen of padellen. Ook geef ik wekelijks met veel plezier bootcamptraining op het strand in Oostkapelle.

Ik ga aan de slag als consulent sport & bewegen. Ik zal mij bezig gaan houden met programma’s zoals de Gezonde School, Zeeuws Breede Screening en Vitale kernen.