Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Als partner van TeamNL centrum Zuid faciliteren we topsporters en talenten om binnen de mogelijkheden van TalentBoost zich optimaal te kunnen voorbereiden op het hoogste podium. Een optimale infrastructuur is daarbij noodzakelijk. Uitgangspunt hierbij is dat we Zeeuwse sporttalenten voorbereiden op de stap naar een nationaal bondsprogramma.

TalentBoost draagt bij aan het jarenlange proces van talent naar topsporter. Wij doen dit als onderdeel van TeamNL centrum Zuid en in samenwerking met onze partners. Talenten en topsporters worden begeleid door ons High Performance Team dat onder leiding staat van TeamNL-experts op het gebied van strength en conditioning, prestatiegedrag, medisch en paramedisch, topsportleefstijl-coaching en voeding. 

Klik hier...

...om je aan te melden voor de geplande sessies!

01
Leerlijn (para)medisch
Een totaalpakket aan professionele sportzorg om sportfit te blijven of om snel weer sportfit te worden.
LEES MEER
02
Leerlijn Strenth and Conditioning
Ondersteuning in kracht, coördinatie, snelheid, wendbaarheid, vermogen, beweeglijkheid en uithoudingsvermogen.
LEES MEER
03
Leerlijn Prestatiegedrag
Begeleiding door TeamNL-experts op het gebied van sportpsychologie en topsportleefstijl.
LEES MEER
04
Leerlijn Loopbaancoaching/duale carrière
Topsport is meer dan ooit een fulltime job. Maar het is geen baan voor het leven. Hoe pak jij dit aan?
LEES MEER
05
Leerlijn Voeding
De juiste voeding op het juiste moment. Dat is voor een topsporter en een sporttalent die in de groei is een belangrijke onderdeel in zijn/haar carrière.
LEES MEER
06
Leerlijn Dopingvrije sport
De leerlijn beschrijft per leeftijds- en ontwikkelfase welke kennis, vaardigheden en attitude nodig zijn voor een dopingvrije sport.
LEES MEER

Mobiliteit

Sporters met een NOC*NSF talentstatus kunnen de TalentBoost auto gebruiken. Hierdoor dient een gezin geen 2e auto aan te schaffen of er vindt minder slijtage/afschrijving plaats op de eigen auto. TalentBoost verzorgt dit samen met Auto Melse.

TalentBoost auto
Klik hier voor meer informatie