Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Samen met NOC*NSF, TalentBoost, BrabantSport, sportbonden, onderwijs en het bedrijfsleven halen wij het beste uit onze topsporters. We bereiden ze voor op een maatschappelijke carrière tijdens en na de topsportcarrière. Topsport is namelijk meer dan ooit een fulltime job. Maar, het beroep van een topsporter is helaas geen baan voor het leven. Het is daarom ook belangrijk om na te denken over de tijd na je topsport. Denk jij na over welke opleiding je gaat volgen, welk beroep je in de toekomst wilt uitoefenen, hoe je werkervaring kunt opdoen, wat je gaat doen tijdens en na je topsportcarrière en hoe je dat gaat combineren met topsport? Ook dan zijn wij zijn er voor jou!

Informatie m.b.t. de duale carrière kun je vinden op: https://teamnlcentrumzuid.brabantsport.nl/duale-carriere/. Hier kunnen sporters, ouders/verzorgers en coaches alle informatie vinden m.b.t. de duale carrière. Zowel regionale informatie als links naar landelijke informatie is hier te vinden.

Sta jij op het punt om een keuze te maken voor een vervolstudie? Maak dan gebruik van het stappenplan studiekeuze. Het stappenplan kan helpen om beter overzicht te krijgen op spotr en studie activiteiten. Het helpt bij het voorkomen of oplossen van studie gerelateerde conflicten en zorgt voor een succesvolle combinatie tussen topsport en studie. 

Contactpersoon
Heb je een vraag over deze leerlijn, neem contact op met onze collega's Gerben Schram of Rianne Schröder.