Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Ondersteuning in fysieke kwaliteiten als kracht, coördinatie, snelheid, wendbaarheid, vermogen, beweeglijkheid en uithoudingsvermogen.

Topsporters en talentvolle sporters hebben twee of drie keer per week fysieke training. Krachttraining, core stability training, conditietraining. Om sterker te worden, sneller te sprinten. Hoger te springen. Daarnaast helpt fysieke training om blessures voorkomen. Iedere sport vraagt een andere fysieke training. Ook rekening houden met leeftijd en ervaring is belangrijk. Jonge talenten moeten eerst de basisoefeningen goed leren uitvoeren. Het verkeerd uitvoeren van een oefening kan leiden tot blessures.

Gespecialiseerde trainers

TalentBoost geeft talentvolle sporters de mogelijkheid om 8 keer per jaar deel te nemen aan bijeenkomsten onder leiding van de Strength & Conditioning (S&C) expert. Hij of zij schrijft voor de sporter individuele krachtschema’s en verzorgt de fysieke training. Het eerste consult bij een van onze drie S&C-experts bestaat uit een intake door het invullen van een vragenlijst en een fysieke screening door standaard fysieke testen, eventueel aangevuld met extra testen die passen bij jouw specifieke sport. Onze S&C-experts worden inhoudelijk aangestuurd door de Strength & Conditioning expert van TeamNL Centrum Zuid voor het waarborgen van de kwaliteit.

Expertise kracht en conditie

Bonds- en talentcoaches zijn niet altijd gespecialiseerd in het geven van fysieke training. Daarom werken we met gespecialiseerde S&C-experts. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en werken nauw met elkaar samen om kennis te delen en elkaar te ondersteunen. Dit zorgt voor optimale afstemming van de krachtschema’s op het individu en op de desbetreffende sport. Ze maken deel uit van het multidisciplinair team en werken nauw samen met de embedded scientists en de (para)medische teams.

Contactpersoon
Heb je vragen over deze leerlijn, neem contact op met onze collega's Gerben Schram of Rianne Schröder.