Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Sporters met een NOC*NSF talentstatus kunnen de TalentBoost auto gebruiken. Hierdoor dient een gezin geen 2e auto aan te schaffen of er vindt minder slijtage/afschrijving plaats op de eigen auto. TalentBoost verzorgt dit samen met Auto Melse.

TalentBoost auto 2024

Belangrijke informatie

Ophaal- en afleverlocatie
Auto Melse Vlissingen
Industrieweg 31
Vlissingen

Aanvullende informatie
Indien de auto niet tijdens de openingstijden van Auto Melse Vlissingen kan worden opgehaald, neem dan contact op met SportZeeland via 06-44105480. Ook voor het gebruik van de TalentBoost auto op zondag, kunt u contact opnemen met SportZeeland via 06-44105480. De openingstijden van Auto Melse Vlissingen zijn maandag tot vrijdag van 09.00 – 18.00 uur en zaterdag van 09.00 – 17.00 uur.

Indien u de auto na sluitingstijd wilt afleveren, kunt u de sleutel in de brievenbus deponeren. Eventueel kan in overleg de auto tussen gezinnen/sporters onderling worden geruild.

  • Na gebruik de TalentBoost auto aftanken met benzine Euro 95.
  • Inclusief pechhulpservice en inzittende verzekering.
  • Openingstijden Auto Melse Vlissingen
    Maandag tot vrijdag van 09.00 – 18.00 uur
    Zaterdag van 09.00 – 17.00 uur
    Zondag gesloten
  • Facturatie vindt één keer per maand plaats.

Voorwaarden
– U kunt tot 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren;
– Annuleert u binnen 24 uur voor vertrek, dan wordt er € 10,- aan annuleringskosten in rekening gebracht;
– Annuleringen als gevolg van ‘no show’ resulteren in betaling van het gehele huurbedrag ‘vaste kosten’;
– € 250,- eigen risico;
– Bedragen zijn exclusief 21% btw.
– Bekeuring: aan de hand van de gegevens op de bekeuring, zoeken we wie de huurder op de betreffende datum is geweest. Vervolgens wordt het bedrag door gefactureerd aan de betreffende huurder.

Verplichte legitimatie
– TalentBoost Zeeland verhuurt particulier uitsluitend voertuigen aan personen die een op hun naam gesteld rijbewijs kunnen overleggen dat geldig is in Nederland;
– Het rijbewijs dient in een Westers schrift opgesteld te zijn. Zo niet, dan moet er tegelijkertijd met dit originele rijbewijs een geldig Internationaal rijbewijs overlegd worden;
– Een rijbewijs waarop door het uitgevende land vermeld staat dat dit rijbewijs alleen en uitsluitend in het land van afgifte geldig is, is niet geldig in Nederland.