Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Jeugd Nieuws

De Nationale Voetbaldag

Op zaterdag 12 juni wordt de Nationale Voetbaldag georganiseerd door meerdere voetbalverenigingen. Op het moment is de KNVB druk bezig met de wervingscampagne en vragen ze jullie hulp! Momenteel hebben al 64 voetbalclubs zich aangemeld voor deze dag, maar hopen ze dat jullie netwerk er mede voor kan zorgen dat dit aantal groeit.

Wat is de Nationale Voetbaldag?
Het idee is ontstaan uit het EK van 2020. De KNVB wilt met de Nationale Voetbaldag laten zien dat voetbalverenigingen er zijn voor eenieder uit de buurt door het organiseren van een activiteit voor leden én niet-leden én covidproof. De dag staat gepland op zaterdag 12 juni 2021. Wat betreft activiteiten kunnen de sportclubs bijvoorbeeld denken aan het organiseren van een klein toernooi, een e-sportcompetitie of een training waar jong en oud aan mee kan doen. Hierbij altijd rekening houdend met de huidige Covid-19 maatregelen. De komende weken worden de clubs geholpen met ideeën en tips. Ook in samenwerking met verschillende maatschappelijke organisaties waar de Nationale Voetbaldag aan verbonden zijn.

Verenigingen die zich aanmelden komen in aanmerking voor een stimuleringsbudget van €400,- en een pakket van €60,- om de dag aan te kleden. De KNVB helpt de verenigingen bij eventuele vragen!

Op naar leuke activiteiten waarin we laten zien dat voetbalclubs voor verbinding zorgen in de buurt!

Mocht je meer informatie willen ontvangen of heb je vragen over de Nationale Voetbaldag, kijk dan eens op de website: www.denvd.nl of stuur een e-mail naar denvd@knvb.nl.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *