Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Snowboard Fundag

Tijdens deze dag ga je kennismaken met snowboarden. Samen met ervaren snowboardleraren en leraressen ga je de piste op om daar 2 uur lang persoonlijke begeleiding te krijgen in het snowboarden.


Iedereen is welkom al heb je nog nooit in de sneeuw gestaan, ervaring is voor deze dag niet
nodig. Het is toegankelijk voor beginners en gevorderden.


Samen met de leraren van de Mentelity Foundation en SnowWorld zullen de clinics verzorgen zodatdat iedereen ongeacht je beperking de kans krijgt om te snowboarden Broers, zussen, vriendjes, vriendinnetjes en ouders mogen ook meedoen!


Niks is leuker dan samen genieten van de sneeuw! Heb jij een lichamelijke beperking* of ken je iemand die dat heeft en zou je graag willen leren snowboarden? Meld jezelf of diegene dan gelijk aan!


*Om te kunnen snowboarden is het van belang dat je zelfstandig kan staan (met of zonder protheses) en enigszins kunt lopen

Kosten
Deelname aan deze dag kost helemaal niks! Je krijgt 2 uur toegang tot de baan inclusief begeleiding, materiaal huur en koffie/thee en limonade bij het ontvangst.


Programma
10:15 Ontvangst met koffie, thee of frisdrank
10:45 Opening Fundag
11:00 Omkleden en ophalen van het materiaal
11:30 2 uur baantoegang start snowboardlessen
13:30 Einde snowboarden en omkleden
14:00 Afsluiting


Aanmelden:
Ga jij deze uitdaging aan? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar merijn@mentelity.org. Zet hierin met hoeveel personen je naar de Snowboard Fun Dag komt, de namen en leeftijden van de deelnemers, eventuele snowboardervaring en contactgegevens van de deelnemers. Tijdens deze dag ga je kennismaken met snowboarden. Samen met ervaren snowboardleraren en leraressen ga je de piste op om daar 2 uur lang persoonlijke begeleiding te krijgen in het snowboarden. Iedereen is welkom al heb je nog nooit in de sneeuw gestaan, ervaring is voor deze dag niet nodig. Het is toegankelijk voor beginners en gevorderden. Samen met de leraren van de Mentelity Foundation en SnowWorld zullen de clinics verzorgen zodatdat iedereen ongeacht je beperking de kans krijgt om te snowboarden Broers, zussen, vriendjes, vriendinnetjes en ouders mogen ook meedoen!

The event is finished.

Datum

okt 09 2021
Expired!

Tijd

10:15 am - 2:00 pm

Locatie

SnowWorld Terneuzen
SnowWorld Terneuzen

Organisator

Mentelity Foundation van Bibian Mentel
Email
merijn@mentelity.org

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *