Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Zeeuws wielerplan

Het Zeeuwse wielerplan beoogt een impuls te geven aan de wielersport in brede zin. Meer en hoogwaardige wielerevenementen trekken bezoekers en zorgen voor meer bestedingen in de regio (branding). Evenementen en (zakelijke) side-events bieden daarnaast een platform voor het bedrijfsleven en om zaken te doen en relaties te ontmoeten. Het bedrijfsleven wordt ook uitgedaagd om samen met ons ambities waar te maken. De verenigingen en organisatoren worden ondersteund en jeugd krijgt op jonge leeftijd mogelijkheden om kennis te maken met verschillende disciplines van wielersport en zich daarin te ontwikkelen. Nadrukkelijk onderdeel van die inzet is ook talentontwikkeling en sport voor mensen met een beperking

DELTA Dikke Banden Race

In samenwerking met DELTA worden er Dikke Banden Races georganiseerd. Via deze wielerwedstrijden kunnen kinderen op een speelse manier kennis maken met de wielersport. De DELTA Dikke Banden Races zijn ‘officiële’ wielerwedstrijden voor kinderen van de Zeeuwse basisscholen. De kinderen rijden op hun eigen fiets. Aan DELTA Dikke Banden Races kunnen alle kinderen deelnemen in de leeftijd tot en met 12 jaar.

Zeeuwse wieler wind 6-daagse

De Zeeuwse Wieler Wind Zesdaagse (ZWW6D) is hét fietsevenement van Zeeland. Dit jaar worden de uitdagende en winderige routes die verspreid liggen door Zeeland weer georganiseerd. Daarnaast is de ZWW6D niet alleen voor wielrenners, maar ook voor recreatieve fietsers. Iedereen kan op zijn eigen tempo fietsen en genieten. De ZWW6D is een samenwerking tussen recreatie(ondernemers), VVV Zeeland, Provincie Zeeland, VVN, fietsclubs en –organisaties en SportZeeland.

Contactpersoon
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze collega Gerben Schram.