Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Een totaalpakket aan professionele sportzorg om sportfit te blijven of om snel weer sportfit te worden. Indien noodzakelijk snelle (veelal binnen 24 uur) toegang tot (sport-)medische professionals en specialisten.

Zij werken volgens de laatste kennis en kunde en hebben veel ervaring in de begeleiding van topsporters. In principe ook voor (beeldvormende) diagnostiek. Persoonlijke begeleiding en zorg op maat met een vaste contactpersoon, die zorgt dat je snel de juiste zorg of begeleiding van de juiste expert krijgt.

Topsport en talentontwikkeling stelt specifieke eisen aan de (para)medische en specialistische begeleiding. Hulp bij een blessure kan iedere (toekomstige) topsporter gebruiken, maar nog veel belangrijker is om die blessure te voorkomen en dat maakt dat specialistische begeleiding noodzakelijk is. Daarom werken we samen met experts op het gebied van sportgeneeskunde en sportfysiotherapie. 

Contactpersoon
Heb je een blessure of een vraag over deze leerlijn, neem contact op met onze collega's Gerben Schram of Rianne Schröder.