Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Lokaal Nieuws Zeeuws Sportakkoord

OldStars korfbal van start in Goes

Op zaterdag 30 september viert TOGO het 90-jarig bestaan. De hele dag zijn er gezellige en sportieve activiteiten met een gastronomisch tintje. Op deze dag vindt ook de aftrap plaats van OldStars korfbal en zijn alle 55-plussers uit Goes en omgeving welkom bij korfbalvereniging TOGO om gratis kennis te maken met OldStars korfbal. 

OldStars verbindt mensen om samen fit ouder te worden en een leven lang te bewegen. De beweegvormen zijn laagdrempelig en bij elke training staat ontmoeting en sociaal contact centraal. Aanmelden voor de kick-off op 30 september kan via: 

walkingkorfball@kvtogo.nl

OldStars bij korfbalvereniging KV TOGO

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich samen met het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV) in voor de verbetering van de vitaliteit en het aanmoedigen van belangrijke sociale verbinding. Korfbal is hierbij niet het doel, maar een middel om op latere leeftijd conditie, kracht en aanpassingsvermogen te (blijven) ontwikkelen. Deelname aan de kick-off is gratis. Makkelijke kleding voldoet. 

Het programma voor de kick-off op 30 september

14.00 – inloop met koffie/thee
14.15 – welkom en toelichting op OldStars korfbal
14.30 – start training met warming-up en wedstrijd (je)
15.15 – afsluiting met ruimte voor vragen en een drankje

Na de kick-off op 30 september komt de groep wekelijks op woensdag van 10.00 tot 12.00 uur bij de vereniging bij elkaar. Voor de eerste keer op woensdag 4 oktober 2023. 

Samen fit ouder worden met OldStars

Met OldStars verbindt het Nationaal Ouderenfonds 55-plussers om samen fit ouder te worden. We inspireren tot een leven lang bewegen. Daarom zetten we ons er voor in dat iedereen in Nederland laagdrempelig toegang heeft tot een leeftijdsvriendelijke beweeg- of sportomgeving thuis of in de buurt. Onze beweeginspiratie geeft senioren de mogelijkheid om op hun eigen manier fit te blijven. Zo ervaren zij de voordelen van een leven lang bewegen, een belangrijke doelstelling van het Nationaal Ouderenfonds en partner Ministerie van VWS. Het doel is dat senioren elkaar ontmoeten om samen verantwoord te bewegen, zodat zij regie houden over hun eigen leven.Na OldStars voetbal lanceerde het Ouderenfonds al succesvol 15 nieuwe aangepaste spelvormen voor 55-plussers zoals onder andere OldStars hockeyOldStars tafeltennis, Oldstars wielrennen en Oldstars hardlopen. OldStars Vitaal richt zich op doelgroepen in en rondom woonzorgcentra. 

Over het Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds viert dit jaar haar 70 jarige bestaan. We zetten ons samen met partners, donateurs en vrijwilligers in voor een samenleving waarin geen enkele oudere zich eenzaam hoeft te voelen. Onze activiteiten zijn laagdrempelig en gericht op ontmoeting. Zo helpen wij ouderen om op een actieve manier ouder te worden. ook stimuleren we de samenleving om een leeftijdsvriendelijke omgeving te zijn. Want ouder worden doe je samen!

Noot voor de redactie

De kick-off van OldStars korfbal bij KV TOGO op 30 september is van 14.00 tot 16.00 uur. Het adres is: Sportpark Het Schenge, Geldeloozepad 1 in Goes. Voor meer informatie of deelname kunt u contact opnemen met Alex Ponjee, telefoon: 06-48164408 of walkingkorfball@kvtogo.nl. Voor algemene informatie over het Ouderenfonds kunt u terecht bij persvoorlichter Lise Notenboom via l.notenboom@ouderenfonds.nl of 06-81331683.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *