Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Gerben Schram

CONSULENT SPORT EN BEWEGEN

Over Gerben

Om sport en bewegen voor elke Zeeuw mogelijk te houden, richt ik mij met name om in Zeeland in te zetten op een duurzame sportinfrastructuur. De veranderende samenleving vraagt om andere vormen van verenigen. Samen met mijn collega’s help ik verenigingen, gemeenten, steden en dorpen duurzaam en toekomstgericht te blijven/maken. Daarnaast ben ik actief voor het programma TalentBoost. Vanuit dit programma ondersteunen we Zeeuwse sporttalenten door middel van het aanbieden van de NOC*NSF leerlijnen. Ook zijn wij voortdurend op zoek naar talent en daarom organiseren wij in samenwerking met partners de Zeeuwse Talentdag(en).

Een andere opdracht waar ik voor verantwoordelijk ben is het positioneren van Zeeland op het gebied van beach -en trendy watersporten. Zeeland is hiervoor een geschikte provincie om dit te realiseren!

In mijn vrije tijd heb ik in het verleden diverse sporten beoefend, zoals voetbal, badminton, hockey en tennis. Op dit moment vind ik fijn om 2 a 3 keer per week actief te zijn bij de lokale zwemvereniging en af toe te golfen en padellen. Verder bezoek ik graag allerlei verschillende type sportwedstrijden.
Als vrijwilliger heb ik bij verschillende sportverenigingen diverse functies bekleed zoals secretaris, voorzitter technische commissie en het verzorgen van trainingen voor de kleinste tot en met de senioren.