Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Joost Hopmans

CONSULENT SPORT EN BEWEGEN


Over Joost

Ik ben Joost Hopmans, ik ben trots op Zeeland en sport zelf graag. Daarnaast werk ik met veel plezier bij SportZeeland. In het werk zoek ik altijd naar uitdagingen en vernieuwingen. Hoe complexer de vraag, hoe meer uitdaging ik hierin zie. Bij SportZeeland houd ik me momenteel bezig met de projecten die te maken hebben met sporten, bewegen en gezondheid voor mensen met een beperking of chronische aandoening, de doelgroep mensen in een lage sociaal economische status, het ondersteunen van sportverenigingen en ben ik  kwartiermaker voor het project Vlissingen in Beweging. 

Voordat ik bij SportZeeland werkte heb ik het CIOS in Goes gedaan, daarna heb ik nog twee jaar de lerarenopleiding gevolgd. Uiteindelijk heb ik toch mijn hart gevolgd en heb ik de tweejarige opleiding sportmanagement aan het Fontys in Tilburg gevolgd en met succes afgerond. Mijn afstudeerstage heb ik gelopen bij SportZeeland en inmiddels werk ik daar al meer dan 20 jaar met veel plezier. 

Oja, als het waait ben ik minder te bereiken, dan sta ik het liefst op mijn surfplank. Ook geef ik in mijn vrijetijd kracht- en movementtrainingen aan surfers.