Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Julia Crucq

Junior consulent Sport en Bewegen
 


Over Julia

,,Sporten is voor mij niet alleen een passie, maar ook een missie.

Mijn naam is Julia en ik ben 24 jaar oud. Na het behalen van mijn diploma Medewerker Maatschappelijke Zorg heb ik een aantal jaren gewerkt in de gehandicaptenzorg. Dit gaf mij inzicht in het belang van inclusiviteit, waarbij iedereen de kans moet krijgen om mee te doen ongeacht hun beperkingen. Dit heeft mij geïnspireerd om mijn kennis verder te ontwikkelen en de deeltijd opleiding Health & Social Work te volgen aan de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen waar ik ben opgeleid als Preventieve Gezondheidswerker.
 
Binnen SportZeeland zal mijn inzet vooral gericht zijn op inclusie, waarbij ik het streven heb dat iedereen de mogelijkheid heeft om te genieten van sport. Ik geloof in de kracht van positieve gezondheid en het belang van een preventieve benadering.
 
Naast mijn werk streef ik zelf een gezonde levensstijl na. Ik ben dagelijks actief in de sportschool, geniet van het rijden op mijn paard en doe graag aan ringrijden. Daarnaast vind ik het leuk en uitdagend om nieuwe sporten uit te proberen. In mijn vrije tijd ben ik sportvrijwilliger van een vrouw met een verstandelijke beperking en ben ik bestuurslid van de Zeeuwse Ringrijders Vereniging.
 
Samen met het team van SportZeeland hoop ik impact te maken op de gezondheid van onze samenleving en ervoor te zorgen dat sporten voor iedereen toegankelijk is.
 
Laten we samen streven naar een gezondere, sportievere en gelukkigere toekomst!’’