Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Patrick Vader

Manager SPORT EN BEWEGEN

Over Patrick

Ik kan geen dag zonder. Of dat nu is door sport zelf te bedrijven, anderen te zien sporten, op de tv naar grootse sportevenementen kijken, of een Team aansturen dat eenzelfde passie deelt. Ik gun iedereen datzelfde gevoel.

Enkele jaren geleden vierden we zeer bescheiden mijn 25 jarig jubileum in de sport bij SportZeeland. Dit was ook wat ik destijds voor ogen had. Toen ik 8 jaar oud was riep ik; “ik wil later in de sport gaan werken” En ik ben erg blij dat ik deze kans heb gekregen en gegrepen. Voor mij is sport, als zuurstof voor een mens, als een voetballer met een bal, als een fietser met een fiets, als een team met een coach.

Sport is inmiddels meer, dan het trappen tegen een balletje. Sport heeft een instrumentele functie en een uiteenlopend palet aan (meervoudige) motieven voor deelname, uiteenlopend van plezierbeleving, presteren, gezondheid, uiterlijk, sociale contacten en avontuur. Deze versporting van de samenleving heeft onmiskenbaar doorgezet en daarmee is ook de maatschappelijke betekenis van de sport sterk toegenomen. Al jaren werk ik, samen met mijn collega’s, aan versterking van de sportinfrastructuur in Zeeland. We brengen meer mensen in beweging door te innoveren, enthousiasmeren en te verbinden. Dat is wat mij drijft!

Nobody who ever gave his best regretted it. -By George Halas-