Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

TalentBoost daagt ondernemers uit om sporttalenten te steunen. Zo kun je als ondernemer je binding met Zeeland heel helder, concreet, nuttig en op een aansprekende manier laten zien. Het gaat tenslotte niet alleen om sport, maar ook om onze jeugd, onze maatschappij en de toekomst van Zeeland. 

 

Met TalentBoost willen we in Zeeland talenten ontdekken, erkennen en ze alle kansen bieden op een optimale ontwikkeling  

TalentBoost wil zich veel breder inzetten en richt zich op de lange termijn, op de hele breedte van het veld en op alle talenten in plaats van op individuen die zich tijdelijk in de kijker weten te spelen. Het is in het belang van Zeeland dat we jongeren hier, in onze eigen provincie, sportief perspectief bieden.  

 

Ondersteuningsaanbod Talentvolle sporters
Klik hier voor meer informatie
Zeeuwse Talentdagen
Klik hier voor meer informatie
Talentboost voor ondernemers
Klik hier voor meer informatie

”Ik zou TalentBoost iedereen willen aanbevelen. Je komt in contact met mensen die zo veel meer ervaring hebben als jij in de topsportwereld. Je kan er altijd wat van leren. Je neemt van alles wat je doet iets mee en daarmee vul je een rugzakje die je kunt gebruiken voor je eigen ontwikkeling. Dat geldt eigenlijk voor alles dat wordt aangeboden binnen TalentBoost”. 

Tessa Baaijens, Paralympische paardensport

Feiten en cijfers

Ondernemen is topsport. Juist daarom hebben onze Zeeuwse sporters jou nodig om zich binnen de eigen provincie te ontwikkelen tot (internationale) toppers. Samen tillen we de faciliteiten, de events, de coaching en begeleiding naar een hoger level. En daar krijg je ook wat voor terug.

Op dit moment zijn er 12 Zeeuwse gemeenten aangesloten bij Talentboost:

Wist je dat...

er een voorziening beschikbaar is voor talentstatussporters met lastige financiële thuissituatie? 

Wat doet SportZeeland?
TalentBoost is geïnitieerd door SportZeeland met ondersteuning van de Provincie Zeeland. De coördinatie ligt in handen van SportZeeland en maakt onderdeel uit van TeamNL en het Centrum voor Topsport en Onderwijs Zuid.
Contactpersoon
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze collega's Gerben Schram of Rianne Schröder.