Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Sportambtenaren opgelet! Er is weer een tegemoetkoming beschikbaar voor amateursportorganisaties die in het eerste kwartaal van 2021 een financiële schade hebben geleden van ten minste € 1.500,-. Deze zo genoemde TASO Q1 2021 regeling kan worden aangevraagd in de periode van 17 mei tot en met 12 juni 2021. De hoogte van de tegemoetkoming is afhankelijk van de financiële schade met betrekking tot:

• De doorlopende lasten aan de sportaccommodatie in eigendom of beheer van de aanvrager.
• De personeelskosten, als deze kosten niet al geheel of gedeeltelijk zijn gecompenseerd door de NOW of TOZO.
• De bondsafdrachten van de aanvrager.
• Het kantineresultaat van de aanvrager.

Klik op de onderstaande button om erachter te komen waar sportverenigingen in jouw gemeente recht op hebben en informeer hen hierover!

Naast de bovenstaande tegemoetkoming is er ook een TVS-regeling. Deze is bedoeld om de huur van een sportaccommodatie kwijt te schelden als deze vanwege coronamaatregelen niet door amateursportorganisaties gebruikt kon worden. De aanvraagperiode van TVS Q1 2021 loopt van 17 mei tot en met 11 juli 2021. Wijs de verenigingen in jouw gemeente hierop en beperk de financiële schade! Klik op de onderstaande button voor de voorwaarden.

Extra steun voor iedere sportclub
Om zeker te zijn dat iedere sportclub over een tijdje weer optimaal kan functioneren is het naast het informeren over de tegemoetkoming ook van belang om de sportclubs te helpen bij het genereren van inkomsten. Als sportambtenaar kun je hen wijzen op het belang van een goede sportkantine en zorgt de Grote Clubactie voor een eenvoudige manier van het ophalen van extra inkomsten. Naast het genereren van meer inkomsten is het natuurlijk ook van belang om op een duurzame manier te besparen op de kosten. Lees het allemaal in de E-magazine!