Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

De afgelopen week zijn diverse sporters in actie gekomen op de Olympische Spelen. Ook de uit Zeeland afkomstige Hans Peter Minderhoud, Milan Vader en Anne Terpstra mochten hun skills tonen in de race om een medaille.

Hans Peter Minderhoud behaalde een 5e plaats in de landenwedstrijd en een 12e plek in de individuele finale. Milan Vader eindigde op een 10e plaats en Anne Terpstra behaalde na een goede rit ook een mooie 5e plaats. We mogen enorm trots zijn op de prestaties die deze (Zeeuwse) sporters hebben geleverd.

De Zeeuwse dressuurruiter Dinja van Liere mocht mee als reserve naar de spelen. Zij is niet in actie gekomen.

Om de sporters succes te wensen, zijn er uitzwaai filmpjes gemaakt door SportZeeland en de Provincie Zeeland. Benieuwd naar de filmpjes? Klik hier om ze te bekijken.