Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Ludus Zuid is een opleidingsplatform op het gebied van scholing om vakkennis en- vaardigheden op te doen in de provincies Limburg, Brabant en Zeeland. De scholingen worden in verschillende vormen aangeboden waaronder cursussen en opleidingen, die gecentraliseerd zijn. Ludus Zuid streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit op het gebied van aanbod voor verschillende professionals. We bieden een compleet  bij- en na scholingsaanbod aan, waarmee we de sportprofessionals ontwikkelingskansen bieden met het oog op het veranderde werkveld.

 

Ben jij op zoek naar bij- en nascholing

 

Sportprofessionals hebben te maken met een sterk veranderde omgeving met steeds nieuwe vraagstukken en stakeholders. Ludus Zuid helpt jou hier graag mee. Ze bieden een compleet aanbod aan bij- en nascholing waarmee de sportprofessionals ontwikkelingskansen bieden met het oog op het veranderde werkveld. Ludus Zuid faciliteert een leeromgeving waarin sportprofessionals van elkaar kunnen leren die elkaar inspireren.

Wat kan Ludus Zuid voor jou betekenen?

Ludus Zuid is een opleidingsplatform op het gebied van scholing om vakkennis en- vaardigheden op te doen in de provincies Limburg, Brabant en Zeeland. De scholingen worden in verschillende vormen aangeboden waaronder cursussen, e-learningen, masters en opleidingen, die gecentraliseerd zijn. Deze scholingen richten zich voornamelijk op verschillende beleidsterreinen binnen de sportsector. Voorbeelden zijn buurtsportcoaches, combinatiefunctionarissen, verenigingsmanagers, beleidsmedewerkers en andere sportbetrokkenen zoals zzp’ers.

Ludus Zuid streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit op het gebied van aanbod voor verschillende professionals. Continuering van bij- en nascholing is daarom essentieel om een bijdrage te kunnen blijven leveren aan beoogde lokale (regionale) of eigen doelstellingen.

Een betere sportprofessional worden?

Uiteindelijk zijn de kernactiviteiten van Ludus Zuid het continu op elkaar afstemmen van vraag en aanbod en voldoende personen met gelijke behoeften dichtbij huis bij elkaar brengen, om zich bij te scholen met professionals uit hetzelfde werkgebied. Zo kan iedere sportprofessional in Zuid-Nederland zich individueel ontwikkelen op een voor hem/haar relevant gebied.

Website Ludus Zuid
De website van Ludus Zuid is live! Check de opleidingsmogelijkheden binnen jouw regio!
Contactpersoon
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze collega Gerben Schram