Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

SportZeeland gaat, in samenwerking met Zeeuwse partijen en landelijke partners, jongeren in Zeeland tussen de 18 -29 jaar de kans mee te doen aan het Grensverleggers programma. Het is een uitdagend programma voor jongeren die zich willen ontwikkelen tot 21e eeuwse leiders én het verschil willen maken in hun omgeving.

Grensverleggers in het kort

Je krijgt als deelnemer training op het gebied van persoonlijk en collectief leiderschap, dialoog, being the change & samenwerking. Dit breng je vervolgens in de praktijk in je eigen omgeving door een (nieuw) en verbindend initiatief te bedenken en uit te voeren. Jongeren die het project doorlopen krijgen een vrijwilligersvergoeding en reiskosten worden vergoed.

Jongeren en verenigingen die mee willen doen aan dit mooie project kunnen zich nu aanmelden.

Ben jij een Grensverlegger?

Als grensverlegger:

Het lijkt je gaaf om:

Wat levert het op voor jou persoonlijk?

Wat houdt grensverleggers precies in?

Individueel of met een groep van 5-8 jongeren schrijf je je in. Vervolgens ontmoet je jongeren uit andere regio’s of organisaties tijdens twee centrale trainingsweekenden en een afsluitend festival. Jullie krijgen training en vaardigheden om vervolgens steeds terug te gaan naar jullie lokale context om daar meer mensen te betrekken bij een door jullie bedacht initiatief/activiteit dat bruggen bouwt tussen verschillende werelden.

Voorbeelden van initiatieven

Grensverleggers bestaat uit 2 onderdelen

Theorie

50 % van de tijd krijg je training in persoonlijke ontwikkeling, teamsamenwerking, being the change en het faciliteren van dialogen tussen verschillende perspectieven

praktijk

50% van de tijd ga je de geleerde vaardigheden gebruiken om samen een nieuw, verbindend initiatief te bedenken en te realiseren dat een verschil gaat maken op de plek waar jullie dit nodig vinden

Het programma

Grensverleggers is een 10 weken durend programma. Gedurende het programma ga je, samen met jouw groep en coach, wekelijks 4 tot 8 uur aan de slag. Daarnaast zijn er twee trainingsweekenden en is er één afsluitend event.

  • Weekend 1: zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2023
  • Weekend 2: zaterdag 4 en zondag 5 november 2023
  • Afsluitend event: zaterdag 16 december 2023
    De reiskosten en overnachting worden vergoed.

Informatiebijeenkomst Zeeland

We gaan in Zeeland een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden plannen. We zullen alles uitleggen over Grensverleggers. Locatie en tijdstip worden nog bepaald. Deelname is uiteraard kosteloos. Meld je van tevoren wel even aan via onze collega Joost Hopmans.

Kan je niet wachten op deze informatiebijeenkomst, mail dan direct voor meer informatie.

Aanmelden?
Wil jij meedoen aan Grensverleggers? Goed idee! Aanmelden kan je individueel of met een groep direct doen via de website van Grensverleggers (klik op deze button).
Contactpersoon
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze collega Rick Huibregtse.