Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Nieuws

Alle Zeeuwse gemeenten zijn aangesloten bij de uitleen van Uniek Sporten!

(Schouwen-Duiveland) – Sinds maart 2022 zijn alle Zeeuwse gemeenten aangesloten bij de uitleen van Uniek Sporten. Hierdoor kunnen we sporthulpmiddelen aanvragen voor mensen met een beperking, zodat ook zij kunnen sporten en bewegen in Zeeland.

De financiering van een sporthulpmiddel zoals een sportrolstoel of prothese is vaak een probleem. Waar moet je zijn voor een vergoeding? En krijg je wel een vergoeding. Zonder (geschikt) sporthulpmiddel is sporten of bewegen voor velen niet mogelijk. Vanuit het Zeeuws Sportakkoord, thema Inclusieve Sport, vinden SportZeeland, de Provincie Zeeland en gemeenten het belangrijk dat óók mensen met een beperking toegang hebben tot sport en bewegen. Om hen te voorzien van de juiste sporthulpmiddelen is de uitleenservice van Uniek Sporten in het leven geroepen.

Gedeputeerde Sport Jo-Annes de Bat: “We weten allemaal dat sport en bewegen voor iedereen goed is. Dan moeten we er ook alles aan willen doen om sporten en bewegen voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom is deze uitleenservice een heel goed initiatief!”

Meedoen?
Je kunt gebruik maken van Uniek Sporten Uitleenservice wanneer je nog niet precies weet welke sport je wilt beoefenen. Je krijgt 6 maanden de tijd om een sporthulpmiddel (gratis) uit te proberen. Het sporthulpmiddel wordt persoonlijk gepast en afgesteld op je wensen, en je krijgt advies over het gebruik ervan.

Meer informatie: https://www.unieksporten.nl/hulpmiddelen

Over Uniek Sporten
Sporten en bewegen moet de normaalste zaak van de wereld zijn. Helemaal als je een beperking hebt, daarom is er Uniek Sporten; het sportplatform van Nederland waar je alles vindt over sporten en bewegen met een beperking. De app Uniek Sporten laat zien waar in Zeeland je kunt sporten en bewegen als je een beperking hebt!