Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Nieuws

Team Jumbo-Visma Academy Truck aanwezig bij Scheldeprijs in Terneuzen

6 april 2022 – Op woensdag 6 april 2022 tussen 10.00 – 14.00 uur is de Team Jumbo-Visma Academy Truck aanwezig bij de Scheldeprijs aan de Spuistraat te Terneuzen. Bezoekers van het evenement kunnen tijdens een clinic op TacxTrainers kennismaken met de wielersport. Door middel van een iPad en de virtuele fietssoftware Zwift, kan je een berg beklimmen, tegen elkaar rijden en jezelf maximaal uitdagen.


De Team Jumbo-Visma Academy Truck is een initiatief vanuit Jumbo Supermarkten en reist door het land om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen. De inzet van deze truck draagt ook bij aan het algehele doel van Team Jumbo-Visma Academy, namelijk meer jongeren op de fiets krijgen. Op 6 april nemen scholieren uit de
omgeving een kijkje in deze unieke truck en zij gaan de uitdaging aan op de fiets. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met SportZeeland en wielervereniging ZRTC Theo Middelkamp.

Datumwoensdag 6 april 2022
Tijd10.00 – 14.00 uur
LocatieSpuistraat, Terneuzen

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *