Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Nieuws
Beleefplus beurs Zeeland

Beleefplus beurs


Dit jaar wordt de Beleefplus beurs op 23 & 24 september georganiseerd in de Zeelandhallen.

Proef, zie, leer en ervaar de beurs zijn exact de woorden waar BeleefPlus voor staat. Naast de uitgebreide informatie die wordt verstrekt, kun je demonstraties en workshops bijwonen, verschillende dingen proberen, proeven, luisteren, kijken en zijn er nog veel meer activiteiten die aansluiten bij de interesses en belevingswereld van de actieve 50-plusser.

Doordat BeleefPlus regionaal en relatief kleinschalig is opgezet krijgt de beurs haar eigen unieke karakter. Het is geen massabijeenkomst, waarbij je door de bomen het bos niet meer ziet, maar een intieme en persoonlijke beurs met een gemoedelijke en ongedwongen sfeer. Op die manier heb je de tijd en ruimte om alle stands te bezoeken en gesprekken aan te gaan met experts.

Er is voor iedereen wel wat te doen tijdens BeleefPlus. Op de beurs zijn diverse thema’s vertegenwoordigd; Vakantie, Vrije tijd, Wonen, Zorg & Welzijn, Tuin & Tuinieren & Mobiliteit. Bovendien vinden er modeshows plaats en is er live muziek op het podium waar je vanaf het beursterras van kan genieten.