Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Jeugd Lokaal Nieuws

Cultuur@CruyffCourts 2022 gaat in augustus van start

In augustus en september vindt Cultuur@CruyffCourts (C@CC) voor de vierde keer plaats op Cruyff Courts in Middelburg en Vlissingen. KEW werkt hiervoor samen met lokale organisaties (Stichting ROAT, Vlissingen in Beweging, Welzijn Middelburg, Jeugdfonds Sport & Cultuur Zeeland en de gemeentes Middelburg en Vlissingen). Er is een gevarieerd programma met zowel culturele als sportieve activiteiten. Zo krijgen kinderen en jongeren van 6 t/m 17 jaar de mogelijkheid om gratis kennis te maken met rappen, hiphop en breakdance, graffiti, muziek, fashion, yoga, kickboksen en judo. 

Kick-off en persmoment in Middelburg

Op maandag 29 augustus 2022 gaat Cultuur@CruyffCourts om 15.00 uur van start op het Cruyff Court Middelburg-Zuid. C@CC wordt dan feestelijk geopend door wethouder Eduard Smit. Het evenement duurt tot 17.00 uur.

Kick-off en persmoment in Vlissingen

Op woensdag 31 augustus 2022 gaat Cultuur@CruyffCourts om 15.00 uur van start op het Cruyff Court Bossenburghpad in Vlissingen. C@CC wordt dan feestelijk geopend door wethouder Sal Cracau. Het evenement duurt tot 17.00 uur.

Kom naar het Cruyff Court bij jou in de buurt

Cultuur@CruyffCourts Middelburg vindt plaats op maandagen; 29 augustus, 5, 12 en 19 september, telkens van 15.00 uur tot 17.00. Alle informatie is te vinden op de website: cultuurcruyffcourts.nl/cruyffcourts/middelburg.

Cultuur@CruyffCourts Vlissingen vindt plaats op woensdagen; 31 augustus, 7, 14 en 21 september, telkens van 15.00 uur tot 17.00. Alle informatie is te vinden op de website: cultuurcruyffcourts.nl/cruyffcourts/vlissingen/

Lokale culturele aanbieders

KEW betrekt lokale cultuurinstellingen, verenigingen en cultuurprofessionals bij de organisatie van C@CC. Zo wordt de drempel naar structurele deelname bij culturele aanbieders in de buurt verlaagd. Ook wordt de samenwerking gezocht met  lokale rolmodellen die aansluiting vinden bij de doelgroep.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld toch kunnen deelnemen aan  sportieve en creatieve activiteiten. Voor die kinderen en jongeren betaalt het Jeugdfonds de contributie / het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. Tijdens C@CC 2022 is er elke middag een intermediair van het Jeugdfonds Sport & Cultuur aanwezig. Zo kan er ter plaatse samen met de intermediair gekeken worden naar passende structurele sport- of cultuurlessen en indien mogelijk gelijk een aanvraag worden ingediend.

📷 : Koen Suyk

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *