Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Nieuws

Bijeenkomst gezonde toekomst voor Generatie Z in Zeeland

Vanaf nu kun je je aanmelden voor de bijeenkomst van JOGG en SportZeeland over een gezonde toekomst voor de jeugd in Zeeland!

Deze bijeenkomst, gepland op 20 september, staat in het teken van Generatie Z en het stimuleren van een gezonde leefstijl. Het bouwen aan een gezonde toekomst is een verantwoordelijkheid waar we met zijn allen voor aan de lat staan. De jongeren van Generatie Z (geboren tussen 1996 en 2012) zijn opgegroeid in het digitale tijdperk en maken deel uit van een wereld vol technologie, internet en sociale media. Een van de uitdagingen die zij ervaren is de beperkte lichaamsbeweging, mede veroorzaakt door een toegenomen ‘schermtijd’. Dit kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals overgewicht en mentale gezondheidsklachten. In de interactieve sessie van SportZeeland speelt dataverzameling een belangrijke rol. Ziggy Tabacznik geeft een toelichting op de Leefstijl Quiz, een toevoeging op de MQ Scan. Met de data die we hiermee ophalen verbeter je interventies, lever je maatwerk en maak je wél impact. Ook bespreekt Jorn Knops van NOC*NSF de dataverzameling van het Zeeuws sportparticipatieonderzoek.

In het JOGG Maatschappelijk Café trapt Dave Van Kann af over het belang van beweging in het onderwijs voor Generatie Z. Hij is lector ‘Leren Bewegen in en rondom de School’ bij Fontys Sporthogeschool en opleidingscoördinator van de Master Sport- en Bewegingsonderwijs. Wim Noordzij is de voorzitter van Stichting House of Esports. Hij zal zijn inzichten delen over de wereld van Esports en hoe dit juist voor Generatie Z een gamechanger kan zijn. Daarnaast bieden we de gelegenheid om in debat te gaan. We wisselen kennis en ervaringen uit met collega’s en professionals uit verschillende vakgebieden tijdens het diner en de borrel.

We kijken ernaar uit om jullie op 20 september te verwelkomen in Zeeland en samen te werken aan een gezonde toekomst. Wil je jezelf aanmelden? Klik dan hier

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *