Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Fitavie is een beweegprogramma dat via een applicatie wordt aangeboden. De applicatie bloeien door bewegen heeft als doel de zelfredzaamheid van ouderen te bevorderen. Alledaagse handelingen, in de thuissituatie, kunnen worden getraind met oefeningen die balans, kracht, vitaliteit, uithoudingsvermogen en de fijne motoriek bevorderen. Fitavie is met name bedoeld voor ouderen, al dan niet met een vorm van dementie. Natuurlijk is bewegen altijd van groot belang, maar bewegen zelf is geen doel op zich. Het is een middel om fysiek en mentaal fit te blijven. 

Hoe werkt Fitavie?

Fitavie draagt bij aan een het zo lang mogelijk tegengaan van functieverlies van kracht, fijne motoriek, conditie en balans. Wanneer er sprake is van onvoldoende lichaamsbeweging ondersteunt Fitavie bij het behoud van fysieke kracht en effectieve coördinatie. De app bevat een uitgebreide bibliotheek met meer dan 100 oefeningen en ruim 160 variaties. In blokken van maximaal 3 x 10 minuten per dag past ieder beweegschema in het eigen dagritme.

vid_preview_oefening
Wat doet SportZeeland?
SportZeeland wilt de app Fitavie implementeren binnen zorginstellingen in Zeeland. We bieden ondersteuning tijdens het implementatietraject.
Contactpersoon
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze collega Alyssa Dijkstra.