Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Lokaal Nieuws
Volwassnenenfonds gemeente Kapelle | SportZeeland

Informatiebijeenkomst Volwassenenfonds Sport & Cultuur

Goed nieuws! Het Volwassenenfonds is er nu ook in Zeeland. In navolging van het succesvolle Jeugdfonds Sport & Cultuur is de gemeente Kapelle per 1 januari 2022 ook aangesloten bij het Volwassenenfonds Sport en Cultuur.

Wat houdt dit in?

Het Volwassenenfonds maakt sport en cultuur mogelijk voor volwassenen (18+) die leven rond het bestaansminimum, door onder andere het lesgeld te vergoeden. Hierdoor krijgen deze volwassenen ook een kans voor deelname aan een sport- of cultuuractiviteit en creëren we een inclusievere samenleving waarin iedereen kan profiteren van de kracht van sport & cultuur.

Online informatiebijeenkomst

De gemeente Kapelle is als eerste Zeeuwse gemeente aangesloten bij het Volwassenenfonds en organiseert daarom een online informatiebijeenkomst voor het delen van meer informatie! Ook u kunt zich hiervoor aanmelden.

Voor wie?

Kent u iemand die dagelijks in aanraking komt met volwassenen (18+) die leven rond het bestaansminimum? Bent u actief binnen een sport- of cultuuraanbieder? Wilt u graag meer informatie over het Volwassenenfonds? Meld u nu aan via deze link of de knop boven dit bericht.  

Datum: 15 december 2021
Tijdstip: 16.00 – 17.00 uur
Locatie: Online

Na aanmelding ontvangt u een dag van tevoren de teams-link. Hopelijk zien we u op 15 december!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *