Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Nieuws

Jump & Move zet samen in op multi-sport

Na maanden voorbereiding is de volledige vernieuwing, wat sinds 1894 ZOS Yerseke was, een feit. VZOS was toe aan modernisering, een aanpassing aan de moderne samenleving.

Vanuit het lokale sportakkoord, met de steun van NOC*NSF, is deze stap gemaakt. Er is al een tijd een gezondheidscrisis. Het belang van sport is alleen maar zichtbaarder geworden in Coronatijd. Het gemis van het samen sporten en de vriendschap op de vereniging is heel belangrijk.

De vereniging is trots dat ze deze doorstart, of beter, de wederopbouw, aan u kunnen meedelen. Bij een nieuwe opzet hoort ook een nieuwe naam: Jump&Move. Uit alle inzendingen is deze naam als beste gekozen. Voor (ouder) Yerseke zal het even wennen zijn, maar de vereniging is blij dat ze op het fundament van de bestaande vereniging sportaanbod in een nieuw jasje kunnen blijven bieden.

Naast enkele nieuwe bestuursleden kon ook het kader aangevuld worden met enthousiaste lesgevers. Samen willen ze inzetten op multi-sport, een bredere insteek dan alleen gymnastiek en turnen. Dit is belangrijk wanneer je kijkt naar de huidige trends bij kinderen die van invloed zijn op hun
ontwikkeling. Ze willen het beweegaanbod richten op het ontwikkelen van motorische vaardigheden en streven naar een goede balans tussen plezier hebben en nieuwe dingen leren.

Samen sporten is zoveel meer dan fysiek bezig zijn. De vereniging gelooft in de kracht van samen, in een toekomst waarin we verder komen doordat we de krachten bundelen en sluiten niet uit dat we in de nabije toekomst meer disciplines zullen toevoegen aan ons sportaanbod.

Voor nu is het afwachten wanneer de coronamaatregelen versoepeld worden en we weer binnen mogen sporten en officieel kunnen openen.

Comment (1)

  1. Walter van der Mast
    maart 24, 2021

    Mooi voorbeeld van het feit dat, wanneer de leden hun schouders er onder zetten, er een mooie toekomst gloort voor iedere (sport-)vereniging.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *