Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Wat maakt Zeeland Zeeland? De elementen. De wind, het water, het zand en de zon. Die maken onze provincie zo bijzonder. Want als je goed naar Zeeland kijkt, dan valt op dat het niet zomaar een kustprovincie is. De provincie ligt niet aan zee, maar eigenlijk meer in zee. Dat heeft voor veel sporten grote voordelen. 

De elementen maken Zeeland uitermate geschikt voor bepaalde sporten: watersporten, beachsporten en wielersport. Dat willen we nog beter laten zien. Daarom kiest de Provincie ervoor om deze sporten in de kijker te zetten en zoveel mogelijk sporters van de fijne eigenschappen van onze provincie te laten meegenieten. Dat is fijn voor de sporters en biedt kansen voor ondernemers in sport, recreatie en toerisme. 

Het kernsportplan heeft dan ook de ambitie om Zeeland te positioneren als water-, beach- en wielerprovincie. Ambities zoals het versterken van voorzieningen en evenementen, het uitbouwen van infrastructuur, het ondersteunen van Zeeuwse talenten en het ontwikkelen van een beter Zeeuws sportklimaat zijn enkele voorbeelden.

Banner Zeeland daagt je uit

Zeeland positioneren als water-, beach- & wielerprovincie doen we onder de vlag van ”Zeeland daagt je uit”, want dat is wat Zeeland met je doet.  Of je nu beginner of toptalent bent, Zeeland heeft altijd ergens een plek die je uitdaagt. 

01
Wielersport
Het Wielerplan geeft een ontwikkelings-perspectief en uitvoeringsprogramma voor de wielersport in Zeeland. Ook willen we de economie in de regio te stimuleren als vijfsterren fietsprovincie.
LEES MEER
02
Beachsport
Het Zeeuwse beachsportplan beoogt een impuls te geven aan beachsporten in brede zin. Meer en hoogwaardige beachsport-evenementen trekken bezoekers en zorgen voor sportbeleving in de natuurlijke omgeving.
LEES MEER
03
Watersport
Zeeland biedt de ideale omgeving om een topsportklimaat te bevorderen voor de watersport. Het gaat hierbij o.a. om talentontwikkeling, sportbeleving en erkenning.
LEES MEER