Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Lokaal Nieuws

Onderzoek bijscholing buurtsportcoaches

Ludus Zuid heeft in samenwerking met het Mulier Instituut een vragenlijst ontwikkeld en uitgezet onder buurtsportcoaches en werkgevers. De resultaten ervan zijn inmiddels geanalyseerd en verwerkt. Klik hier voor de factsheet! 

De uitkomst van de peiling wordt op onderdelen getoetst in bijeenkomsten met buurtsportcoaches, hun gemeentelijke contactpersonen en werkgevers. Er wordt gekeken of bestaand bijscholingsaanbod aansluit bij de behoefte of dat er nieuw aanbod ontwikkeld moet worden. 

Ludus Zuid is een opleidingsplatform voor buurtsportcoaches en sportprofessionals op het gebied van scholing om vakkennis en -vaardigheden op te doen in de provincies Limburg, Brabant en Zeeland. De scholingen worden in verschillende vormen aangeboden waaronder cursussen en opleidingen, die gecentraliseerd zijn. De activiteiten vanuit Ludus Zuid worden mede mogelijk gemaakt door de Landelijke Academie Buurtsportcoaches.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *