Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Lokaal Nieuws
Ik wou dat het weer weekend was

Ik wou dat het weer weekend was

In de huidige samenleving zijn thema’s als inclusie en diversiteit veel gehoorde kreten. Juist binnen de sport komen mensen met allerlei achtergronden, geaardheden, opleidingsniveau en politieke voorkeur samen, om op zaterdag of zondag van het spelletje te genieten. Wij geloven erin dat een sportvereniging een krachtig middel is om elkaar te leren kennen en discriminatie en uitsluiting van doelgroepen te verminderen.

Samen met Live Your Story ontwikkelde de KNVB een theatervoorstelling: “Ik wou dat het weer weekend was.” De KNVB en gemeente Goes nodigen jullie van harte uit om samen met andere bestuurders en kaderleden de voorstelling te bekijken en het gesprek aan te gaan over de kracht van diversiteit.

  • Wanneer: maandag 3 april 2023
  • Tijd: 20.00-21.45
  • Inloop: 19.30 uur
  • Waar: Podium ’t Beest, Beestenmarkt 3 te Goes
  • Voor wie: Bestuurders, vertrouwenspersonen, trainers en alle personen binnen de vereniging die hier belangstelling voor hebben.

Na de voorstelling ga je met elkaar in gesprek om ideeën uit te wisselen over hoe je als vereniging stappen kunt maken om mensen met nog meer plezier zich welkom te laten voelen bij jouw vereniging.

Aanmelden kan via deze inschrijflink

Het maximaal aantal deelnemers is 60 personen, dus meld je snel aan!

Vragen?
Heb je vragen over de bijeenkomst of naar aanleiding van deze uitnodiging, neem gerust contact op met:

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *