Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

SportZeeland voegt een nieuwe waarderingsprijs toe aan het programma van het Zeeuws Topsportgala!

Iedereen verdient gelijke sportkansen. Vele vrijwilligers in Zeeland zorgen ervoor dat inwoners kunnen deelnemen aan sport- en beweegactiviteiten. Ze zijn onmisbaar voor dorpen, wijken en buurten. Daarom verdienen zij om in het zonnetje te worden gezet! Samen werken we aan een sociale en levendige provincie Zeeland.

Breng je stem uit voor de titel 'Sportvrijwilliger van het jaar 2023'!

Breng je stem vandaag nog uit! Dit kan tot en met 16 februari 2024.

Criteria om kans te maken op de titel sportvrijwilliger van het jaar:

  • Genomineerde personen hebben minstens 10 jaar op vrijwillige basis ‘gewerkt’ bij een Zeeuwse sportvereniging, sportorganisatie of sportevenement.
  • De genomineerde heeft Zeeuwse roots, Dat blijkt uit:
    – De persoon is geboren in de provincie Zeeland en heeft minstens 10 levensjaren in de provincie Zeeland gewoond;
    – De persoon is niet geboren in de provincie Zeeland, maar heeft minstens 10 jaren in de provincie Zeeland gewoond.
3 genomineerden sportvrijwilliger van het jaar 2023

Stem op jouw favoriete sportvrijwilliger

LET OP! Maximaal 1 stem per persoon. 

ER KAN NIET MEER GESTEMD WORDEN!

01
Petra Geene
Petra Geene, actief bij KV Luctor, is het kloppende hart van de vereniging. Ze is al vele jaren lid van het bestuur en heeft enkele jaren de rol van voorzitter op zich genomen. Petra zet zich wekelijks in voor de jeugd door trainingen te verzorgen, samen met jeugdleden. In het derde team speelt zij nog haar wedstrijden. Petra neemt wekelijks de taak op zich om wedstrijden te fluiten en jonge leden op te leiden voor deze rol. Ze werkt nauw samen met de technische commissie om de trainer van het eerste team te ondersteunen. Als goede gastvrouw zorgt ze ervoor dat ouders zich welkom voelen, betrekt ze actief oudere jeugdleden en biedt ze zelfs leden met specifieke behoeften een passende plek binnen de vereniging. Daarnaast draagt Petra actief bij aan het promoten van de korfbalsport binnen het onderwijs. Laat je waardering blijken door te stemmen op Petra Geene voor Sportvrijwilliger van het Jaar!
STEM HIERBOVEN OP PETRA
02
Cor Smalheer
Als mede-oprichter van Scaldina en lid van het eerste uur, heeft Cor Smalheer altijd zijn actieve betrokkenheid getoond bij zowel de vereniging als de tafeltennissport. Bovendien fungeert Cor als internationaal arbiter voor tafeltennis en is hij een gedreven jeugdtrainer. In 2023 vervulde hij de rol van arbiter tijdens de Champions League-finale in Düsseldorf en bij de finales van het NK enkelspel 2023. Momenteel deelt hij zijn ervaring door scheidsrechters op te leiden voor de tafeltenniswereld. Daarnaast draagt Cor bij als vrijwilliger bij het materiaalteam van Scaldina en geeft hij inspirerende clinics tijdens gymlessen. Laat je waardering zien en stem op Cor Smalheer voor Sportvrijwilliger van het Jaar!
STEM HIERBOVEN OP COR
03
John de Jager
John de Jager, momenteel voorzitter van de jeugdcommissie bij SJO Lebo/SVN/Patrijzen, heeft sinds het seizoen 2022-2023 een cruciale rol in het leiden van de nieuwe SJO Lebo/SVN/Patrijzen. Zijn vermogen om te verbinden is ongeëvenaard, wat heeft geleid tot een uitstekende samenwerking tussen rivaliserende clubs in de jeugdafdeling. Onder Johns leiding heeft SJO Lebo/SVN/Patrijzen een nieuwe eigen identiteit ontwikkeld, met meer dan 220 jeugdleden. Naast zijn rol als voorzitter van de jeugdcommissie draagt John op vele andere manieren bij aan de vereniging. Hij organiseert al meer dan 30 jaar toernooien, voetbalclinics, kampen en sponsoractiviteiten. Daarnaast vervult John de functies van wedstrijdsecretaris en websitebeheerder, en wanneer nodig staat hij paraat als scheids- of grensrechter. John's toewijding en veelzijdige bijdragen maken hem een uitzonderlijke vrijwilliger. Laten we onze waardering tonen door te stemmen op John de Jager voor Sportvrijwilliger van het Jaar!
STEM HIERBOVEN OP JOHN