Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Nieuws

Symposium Vaardig in Bewegen

Symposium “Vaardig in Bewegen” benadrukt cruciale rol van beweging op school voor kinderen en motorische ontwikkeling; Netwerk van kinderfysiotherapeuten, gemeenten, jeugdverpleegkundigen en vakdocenten lichamelijke opvoeding versterkt.

Het recent gehouden symposium “Vaardig in Bewegen” bracht de cruciale rol van beweging in en rondom de school voor kinderen en hun motorische ontwikkeling onder de aandacht. Dit symposium, georganiseerd door SportZeeland, bood een platform voor (sport)experts, beleidsmakers en onderwijsprofessionals om innovatieve benaderingen te verkennen en het belang van een goede follow-up van de MQ scan te benadrukken.

Een van de prominente sprekers tijdens het symposium was lector Leren Bewegen in en rondom de school Dave van Kann. Hij deelde zijn expertise over het belang van bewegen in en om de school en besprak praktische benaderingen om bewegen te integreren gedurende de schooldag. Tijdens creatieve werksessies, onder leiding van start2create, werd dieper ingegaan op het proces van de MQ scan en actiepunten voor het vervolg.  

Het succes van het symposium benadrukt het belang van voortdurende samenwerking tussen verschillende belanghebbenden om een goede follow-up te organiseren naar aanleiding van de MQ scan. Door samen te werken streven we ernaar om het belang van bewegen in het onderwijs en het organiseren van een goede follow-up te benadrukken. Samen met alle partners en aanwezigen willen we de motorische ontwikkeling, gezondheid en het welzijn van kinderen in de toekomst bevorderen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *