Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Lokaal Nieuws

TOGO-OldStars doet mee aan de Nationale Beweegweek

Het Nationaal Ouderenfonds organiseert van 27 t/m 31 mei de Nationale Beweegweek voor ouderen. Het doel? Samen en tikkie sterker worden.

Togo-OldStars doet uiteraard mee aan de Nationale Beweegweek!

Op vrijdag 31 mei 2024 organiseren wij een open OldStars training voor 55-plussers die (mee) willen bewegen. Dit evenement vindt plaats bij KV Togo op Sportpark “Het Schenge” in Goes.

De open training start om 10.30 uur met koffie/thee. Rond 11.00 uur starten we met de training en deze duurt tot 12.00 uur. Belangstellenden (ook van andere korfbalverenigingen*) worden van harte uitgenodigd om mee te doen en/of te komen kijken.

Om mee te doen is korfbalervaring niet noodzakelijk, de wil en motivatie om te bewegen in een gezellige, gezamenlijke omgeving is het belangrijkste.

Tijdens deze ochtend zullen de OldStars van Togo demonstreren en vertellen hoe de OldStars Trainingen in elkaar steken en hoeveel energie hieruit gehaald kan worden.

Voor meer informatie:

  • Alex Ponjee 0648164408
  • Arjen Postema 0620656406
  • walkingkorfball@kvtogo.nl

*Tot nu toe is Togo de eerste en enige korfbalvereniging in Zeeland met een OldStars groep.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *