Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Doe je mee met maatschappelijke diensttijd, afgekort MDT, dan ontdek je je talenten en doe je tegelijkertijd iets voor een ander. Ook ontmoet je nieuwe mensen en maak je onze samenleving sterker. 

Wat is MDT?

Doe je mee met MDT, dan doe je een MDT-traject bij jou in de buurt. Je kiest zelf waarvoor je je wil inzetten. Je organiseert bijvoorbeeld een evenement voor kinderen in jouw wijk, helpt nieuwkomers met de Nederlandse taal of wordt het maatje van eenzame ouderen. Er is heel veel mogelijk! 

Een MDT doe je bijvoorbeeld naast je bijbaan, vakantie, school of in je tussenjaar. De meeste MDT-trajecten zijn voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar en duren in totaal tussen de 80 uur en 6 maanden. Je bent er bij sommige MDT’s bijvoorbeeld één keer in de week mee bezig, en bij andere bijvoorbeeld juist vier keer in de week. Er zijn ook trajecten die korter duren.

Er zijn 3 pijlers van MDT:

  1. je doet iets voor een ander of de samenleving
  2. je leert daarvan iets over jezelf en over je talenten
  3. je ontmoet andere (leeftijds-)groepen, culturen of soorten mensen
Klik hier voor meer informatie. 

Vanuit SportZeeland zijn wij betrokken bij de volgende MDT trajecten:

01
Grensverleggers
SportZeeland gaat, in samenwerking met Zeeuwse partijen en landelijke partners, jongeren in Zeeland tussen de 18 -29 jaar de kans mee te doen aan het Grensverleggers programma.
LEES MEER
02
Wereldmeiden Wereldgozers
Wereldmeiden en Wereldgozers is een maatjesproject waarin een divers samengestelde groep meisjes/jongens al sportend van elkaars leven en achtergrond leren.
LEES MEER