Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

SportZeeland gaat, in samenwerking met Zeeuwse partijen en landelijke partners, jongeren in Zeeland de kans mee te doen aan het programma Wereldgozers of Wereldmeiden. Wereldgozers en wereldmeiden is een maatjesproject waarin een divers samengestelde groep jongens of meiden al sportend hun netwerken voor elkaar ontsluiten en van elkaars leven en achtergrond leren. 

Wereldmeiden en Wereldgozers in het kort

Wereldmeiden en Wereldgozers is een maatjesproject waarin een divers samengestelde groep meiden/jongens al sportend hun netwerken voor elkaar ontsluiten en van elkaars leven en achtergrond leren. Nederlandse meiden en jongens sporten een half jaar lang 1 keer per week samen met meiden/jongens met een vluchtelingachtergrond. Samen sporten en bewegen met andere meiden/jongens biedt mooie kansen om een isolement te doorbreken en om de gezondheid, participatie en sociale contacten te bevorderen. Door te bewegen worden meiden/jongens energieker en daardoor krijgen ze meer motivatie om ook aan andere activiteiten deel te nemen. De bedoeling van Wereldmeiden en Wereldgozers is daarnaast dat de meiden/jongens hun sociale netwerken voor elkaar ontsluiten en dat er nieuwe vriendschappen ontstaan. Maar het allerbelangrijkste is dat de meiden en jongens plezier hebben. 

In het project Wereldmeiden en Wereldgozers onderscheiden we twee groepen meiden en jongens:

  • Meiden/jongens die (al enige tijd) in Nederland wonen en bekend zijn met de Nederlandse sportwereld (de buddy’s);
  • en meiden/jongens die nog maar net in Nederland wonen en bezig zijn met hun inburgering (de deelneemsters/deelnemers).
Wat doet SportZeeland?
SportZeeland gaat, in samenwerking met Zeeuwse partijen en landelijke partners, jongeren in Zeeland de kans mee te doen aan het programma Wereldgozers of Wereldmeiden.
Contactpersoon
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze collega Rick Huibregtse.