Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Nieuws

Vanaf 1 januari lagere energierekening voor sportverenigingen

Goed nieuws! Vanaf 1 januari 2023 geldt een prijsplafond op energie voor alle huishoudens en andere kleinverbruikers. Dit geldt dus ook voor sportverenigingen. Voor gas wordt het maximale tarief €1,45 per kuub tot een verbruik van 1.200 kuub. Voor elektriciteit wordt het maximale tarief verlaagd tot €0,40 per kWh en het maximale verbruik verhoogd tot 2.900 kWh. Wanneer je energieverbruik boven het plafond komt, betalen huishoudens en andere kleinverbruikers het tarief zoals is opgenomen in het energiecontract.

De maximumtarieven van het prijsplafond betreffen de variabele leveringstarieven, inclusief energiebelasting en btw. Een huishouden met een gemiddeld verbruik heeft in 2023 in totaal zo’n €2.500 voordeel van het prijsplafond. Voor sportverenigingen is het wellicht een ander verhaal, maar het is een begin!

Vaste korting in november en december

Het prijsplafond wordt op 1 januari 2023 ingevoerd. Om huishoudens en ook sportverenigingen deze winter al te helpen ontvangen ze in november en december een vaste korting van €190 per maand op de energierekening.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *