Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Nieuws

Uitnodiging Nationaal onderzoek toekomstbestendigheid sportclubs

RVVB heeft via het meldpunt veel zorgwekkende signalen binnengekregen. Deze signalen betreffen helaas niet alleen hoge energiekosten, maar gaan ook over dalende ledenaantallen, terugloop in vrijwilligers en obstakels bij verduurzaming. Daarom start RVVB onder verenigingsbestuurders een nationaal onderzoek naar de toekomstbestendigheid van amateursportclubs. De Tweede Kamer heeft onlangs in het sportdebat aangegeven meer zicht te willen krijgen op wat er precies speelt binnen sportclubs. Daarom gaat RVVB komende weken samen zoveel mogelijk verenigingen verspreid over alle provincies bezoeken. Dit om een beter beeld te krijgen hoe het er echt aan toe gaat en waar ondersteuning bij nodig is en wat de overheid nog meer kan doen om verenigingen te ondersteunen.

Wij willen persoonlijk in gesprek met verenigingsbestuurders!
De onderzoekscommissie wil in iedere provincie in gesprek met 10 tot 20 bestuurders van verschillende verenigingen. Deze gesprekken worden gebruikt om een beter beeld te kunnen vormen over de staat van het verenigingsleven. De uitkomsten van alle rondetafelgesprekken zullen in een onderzoeksrapport gebundeld worden en aan de Tweede Kamer en minister aangeboden worden. Het doel is om wensen, behoeften en zorgen onder verenigingsbestuurders onder de aandacht te brengen en sport- en subsidiebeleid in positieve zin aan te passen naar dat wat volgens verenigingsbestuurders noodzakelijk is voor toekomstbestendige clubs.

We zouden het enorm waarderen wanneer u één van de sessies bijwoont in uw regio op HC Walcheren, Sportweg 10, 4387 PM Vlissingen op Vrijdag 10 maart van 20.00 – 22.00 uur.

U kunt zich aanmelden op ons digitaal inschrijfformulier https://forms.gle/hjEBqFrmF17avi3cA

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *