Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Nieuws
Wees welkom in de sport | SportZeeland

Hoe inclusief is jouw sportclub? Doe de inclusiecheck!

Wees welkom in de sport 

Ruim 700.000 Nederlanders voelen zich nog niet welkom in de sport, maar helaas zijn sportaanbieders zich hier vaak niet van bewust. Dat is jammer, want sportclubs kunnen júist die drempels wegnemen om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier kan sporten en bewegen. Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk Nederlanders het plezier van sporten kunnen ervaren. Daarom dagen we jou en jouw sportclub uit om te kijken naar de kansen die jij kunt aangrijpen om nog meer mensen welkom te heten bij jouw club. 

Aanbod vanuit SportZeeland
In Zeeland willen we de gezondheidsverschillen verkleinen en de participatie aan sport- en beweegactiviteiten vergroten. Ook wanneer je een beperking hebt. 
SportZeeland zet zich in om iedere Zeeuw lid te laten van een sportvereniging. Klik hier voor de projecten en acties om te kijken  hoe wij omgaan met inclusie in de sport. 

Sporten en bewegen voor iedereen 

In hoeverre is jouw sportclub al inclusief? Is het bestuur van jouw club divers en representatief? Is de accommodatie voor iedereen toegankelijk en sluit jullie aanbod aan op de wensen en behoeften van sporters uit de omgeving? Doe de inclusiecheck via weeswelkomindesport.nl en ontdek wat jouw club kan bijdragen om sporten en bewegen voor iedereen in Nederland mogelijk te maken!  

Op naar een inclusieve sportomgeving 

Wil je nog informatie om erachter te komen wat jouw sportclub kan betekenen voor een inclusieve sportomgeving? SportZeeland zet zich in voor inclusie in de sport via het Zeeuws Sportakkoord. Neem contact op met Joost Hopmans voor meer informatie of om als sportclub aan de slag te gaan.  

Ook kan je via lokale sportakkoorden gebruik maken van verschillende services, die sportclubs op weg helpen naar inclusief sporten. Denk aan trainingen, inspiratiesessies en begeleiding. Klik hier voor meer informatie.  

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *